We'll support A CULTURE OF BALANCE AND SUCCESS by providing opportunities for our people to bring out their best not only for the Hotel but also for the community within which they live and work.

Position Vị trí Food & Beverage Manager

Quản lý Nhà hàng

F&B StaffNhân viên phục vụ Nhà hàng
Required number of PersonnelSố nhân viên cần tuyển 01 03
QualificationYêu cầu tuyển dụng

Between 35-45 years old, Viet Nam citizen

Work Experience: Handling and managing the Food and Beverage operation or at least 2 years of experiences as similar Food & Beverage Manager position.

Education: Bachelor’s degree in Hotel Management or relevant University education. International Hotel Management Degree will be priority

Must be computer proficient. Must be able to communicate effectively at all levels. Good manager & leader skills

Excellent communication in English, preferably candidates can communicate more the foreign languages such as Korean or Cantonese

 

Tuổi từ 35 đến 45

Kinh nghiệm làm việc: Đã đảm nhiệm vị trí công việc Quản lýđiều hành bộ phận ẩm thực hoặc ít nhất 2 năm kinh nghiệm tại vị trí tương đương.

Học vấn: Cử nhân Quản lý khách sạn hoặc bằng đại học có liên quan. Ưu tiên Bằng cấp quản lý khách sạn quốc tế.

Sử dụng thành thạo kỹ năng máy tính, kỹ năng giao tiếp vớiđồng cấp và nhân viên. Kỹ năng quản lý & lãnh đạo tốt

Giao tiếp thành thạo tiếng Anh, ưu tiên ứng viên biết thêm tiếng Hàn Quốc hoặc tiếng Trung Quốc

 

Be good looking, and communicate by English well with customers

Similar position and experience in a international hotel for at least the last 1 year.

Education: Tourism School/College

 

Hình thức ưa nhìn, giao tiếp tiếng Anh tốt

Đảm nhiệm chức vụ tương đương và có kinh nghiệm làm tại khách sạn ít nhất 1 năm

Trình độ học vấn: Cao đẳng du lịch